Στην αντεπίθεση περνά ο αγρότης από το Ηράκλειο κ. Μιχάλης Λεονταράκης, τον οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου κ. Ηγουμενίδης κατονόμασε χαρακτηρίζοντάς τον ως “απόβρασμα” σε πρωινή εκπομπή του Μega, σχολιάζοντας τον προπηλακισμό του έξω από τηλεοπτικό σταθμό στην Κρήτη.

Ο κ. Λεονταράκης, σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr,  αρχικά αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του κ. Ηγουμενίδη ότι οι “πρωταγωνιστές” του επεισοδίου έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό, δεν είχαν σχέση με το αγροτικό κίνημα ούτε ήταν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο ίδιος, όπως ανέφερε είναι αγρότης και μάλιστα ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού στις εκλογές είχε ρίξει την ψήφο του στον  κ. Ηγουμενίδη και τον κ. Μιχελογιαννάκη.

Ο κ. Λεονταράκης, σε έντονο ύφος τόνισε ότι αν ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγει δημόσια να ζητήσει συγνώμη και να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς του τότε “θα τον βρει μπροστά του, χωρίς κουκούλες” ενώ άφησε να εννοηθεί ότι οι δύο άντρες γνωρίζονται από παλιά όταν ο αγρότης από το Ηράκλειο είχε προσφύγει στον κ. Ηγουμενίδη που είναι γιατρός, προκειμένου να εγχειρίσει συγγενικό του πρόσωπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook