Ο Πλατανιάς επηρεασμένος από τις βασικές απουσίες αλλά και τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα ηττήθηκε από την Καλλονή (2-1).

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα μπορούσε όμως ακόμα κι έτσι να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Μυτιλήνη, αλλά ο ρέφερι Ευαγγέλου “έκλεισε τα μάτια” σε ανατροπή πάνω στον Ντίνα στο 78’.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο και προηγήθηκαν στο 20’ με το πρώτο γκολ του Μάρκοβιτς, ενώ στο 56’ ο Ελλακόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 71’ ο Ανγκούλο μείωσε σε 2-1 με το 5ο του γκολ, μετά από σέντρα του Τσουράκη, ενώ στο 76’ κόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ ο Τσουράκης. Λάθος υποδείξεις σε οφσάιντ υπήρξαν και πάνω σε Ράμος (11’) και Μιλούνοβιτς (87’).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών)-Καμπούρης (Ευβοίας)
4ος διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: Ντίνας (26’), Αναστασιάδης (34’), Φαβάλι (41’), Γκνιάτιτς (55’), Μίκιτς (90+2’), Μπραούλιο (90+5’)

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (53’ Ελλακόπουλος), Τσαμπούρης, Γεωργίου (88’ Γιορέντε), Φαβάλι, Μανούσος, Μάρκοβιτς (77’ Μπραούλιο).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Ιτούα (75’ λ.τρ. Στανισάβλιεβιτς), Δημήτρης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ντίνας, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης (25’ λ.τρ. Μιλούνοβιτς), Ράμος (39’ λ.τρ. Τσουράκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook