Από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με δυο φίλους του, συγκρούστηκε με φορτηγό, το μεσημέρι του Σαββάτου στον δρόμο του Ναυπλίου.

Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε στο Flashnews.gr για το ατύχημα που του συνέβη:

«Αφού είμαι υγιής είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το τροχαίο έγινε την ώρα που πηγαίναμε σε μια βάφτιση στο Ναύπλιο. Όταν φτάσαμε σε σταυροδρόμι το φορτηγό μπήκε μέσα στον δρόμο. Αφού και εγώ και οι φίλοι μου που πηγαίναμε μαζί στη βάφτιση, δεν χτυπήσαμε καθόλου, είναι όλα καλά. Τα υπόλοιπα φτιάχνουν.»

Ευτυχώς, η υγεία του Κρητικού καλλιτέχνη και των φίλων του δεν κινδύνεψε. Μάλιστα ο Μανώλη Κονταρός πήγε κανονικά στη δουλειά του:

«Και χθες το βράδυ πήγα στη δουλειά μου κανονικά και σήμερα τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι στο γήπεδο Καραϊσκάκη και βλέπω τον Ολυμπιακό!»

Πάντως και μόνο το άκουσμα της είδησης του τροχαίου ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες από το σοβαρό τροχαίο που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο του 2010, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δικό του όχημα το οποίο είχε σταθμεύσει στην άκρη με αλάρμ καθώς είχε αισθανθεί αδιαθεσία. Εκείνο το ατύχημα είχε θέσει σε τεράστιο κίνδυνο τη ζωή του και σε μια μεγάλη περιπέτεια στη συνέχεια για την αποκατάστασή του. Στην αναφορά ότι επρόκειτο για δεύτερο τροχαίο μετά το σοβαρό ατύχημα του 2010, ο Μανώλης Κονταρός δήλωσε λιτά:

«Είμαι τυχερός άνθρωπος.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook