Με μια συγκινητική επιστολή ο πατέρας του Λευτέρη Βλαστού που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 32 ετών, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΟΦΗ που συμπαραστάθηκαν στο γιό του.

Ο Λευτέρης πάλευε με τον καρκίνο για πέντε χρόνια έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και τους φιλάθλους της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή του πατέρα του Λευτέρη:

Η επιστολή αναφέρει:

“H oικογένεια του Λευτέρη Βλαστού, που έφυγε λίγες μέρες πριν απο κοντά μας, αισθάνεται έντονα την ανάγκη, να εκφράσει τη βαθιά της ευγνωμοσύνη, κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ, σε όλη την ομιλίτικη οικογένεια, για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράσταση τους, στην πεντάχρονη μάχη του παιδιού μας με την επάρατη νόσο.

Η ιαχή της εξέδρας «Λευτέρη ζείς, για πάντα ΟΦΗτζής» και η σιγή τη Θύρας 4 για ένα ημίχρονο, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας στο Γεντί Κουλέ, μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας, γρήγορα να ξεπεράσει τις περιπέτειες της και να βρεθεί ξανά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια, που δικαιούται να ανήκει.

Και φανταζόμαστε απο τώρα και το Λευτέρη μας, κάπου εκεί ψηλά, να ανεμίζει την ασπρόμαυρη σημαία και να πανηγυρίζει κατενθουσιασμένος.

Αλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε απο καρδιάς.

ΖΗΤΩ Ο ΟΦΗ!

ΖΗΤΩ οι υπέροχοι φίλαθλοι του!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook