Ολοκληρώνεται σήμερα με αρνητικό πρόσημο για τους εμπόρους του Ηρακλείου η εκπτωτική περίοδος, καθώς η γενικότερη κίνηση κατέγραψε πτώση σε ποσοστό που αγγίζει το 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Οι επιχειρηματίες λιανικού εμπορίου εμφανίζονται προβληματισμένοι  για το γεγονός ότι τα οφέλη που αποκόμισαν από την περίοδο των εκπτώσεων είναι μηδαμινά. Το σκηνικό ύφεσης διατηρείται και πλέον ο κίνδυνος να αυξηθούν τα λουκέτα στην αγορά είναι πιο ορατός από ποτέ.

Οι καταναλωτές δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των εμπόρων και λίγοι ήταν εκείνοι οι οποίοι έφθασαν μέχρι και το ταμείο με τους περισσότερους να αρκούνται μέχρι και την τελευταία στιγμή σε.. διερευνητικές ματιές. ” Το κλίμα από την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων ήταν αρνητικό και η οικονομική κρίση επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την αγορά.

Οι καταναλωτές δεν έχουν χρήματα για τα βασικά, οπότε βάζουν προτεραιότητες.” τονίζει στο flashnews.gr ο επιχειρηματίας Βασίλης Καραϊσκος. Από αύριο Τρίτη αναμένεται να ακολουθήσει το καθιερωμένο δεκαήμερο προσφορών εκπτώσεων 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook