Στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ ευχαριστεί τον Σήφη Δασκαλάκη για την συνεργασία που είχαν και τονίζει ότι «αποχωρεί όπως ήρθε στον ΟΦΗ. Σαν φίλος». Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Flashnews.gr

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Σήφη Δασκαλάκη αναφέρει:

«H Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Σήφη Δασκαλάκη για τη συνεργασία που είχαμε απο τα τέλη Οκτώβριου μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς ο περιορισμός της συμμετοχής των παικτών άνω των 33 ετών που υπάρχει στην Γ Εθνική (μόνο τρείς στην 18αδα), δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την συνεργασία μαζί του, καθώς η προτεραιότητα της ομάδας έχει δοθεί σε άλλες θέσεις, όπου αγωνίζονται παίκτες που υπάγονται ηλικιακά στην ίδια κατηγορία (Κώτσιος, Κιάσσος, Πίτσος). 

Η πρόθεση μας για τον Σήφη Δασκαλάκη ήταν εντελώς διαφορετική. Τον καλέσαμε να βοηθήσει με την εμπειρία του και ο ίδιος το αποδέχθηκε με χαρά, δείχνοντας την αγάπη του για τον ΟΦΗ. Η εξέλιξη, σαφώς αδικεί την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα, προπονούμενος με την ομάδα μας για να επανέλθει σε αγωνιστική φόρμα. 

Δεν μπορούσαμε όμως να τον κρατήσουμε, γνωρίζοντας ότι δεν θα είχε την ευκαιρία να παίξει. Τον ευχαριστούμε για το διάστημα αυτό που ήταν μαζί μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει. 

Για μας ο Σήφης Δασκαλάκης, αποχωρεί όπως ήρθε απο τον ΟΦΗ. Σαν φίλος».