Όπως τονίζαμε και στο ρεπορτάζ του αγώνα ο Πλατανιάς μπορεί να μην έδειξε το πρόσωπο που είχε σε άλλα ματς αλλά είχε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις σε βάρος του από τον Ευαγγέλου και τους βοηθούς του.

Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη στις τάξεις της ομάδας για τον ρέφερι που αρνήθηκε πέναλτι στον Ντίνα με το οποίο θα δινόταν η ευκαιρία για το 2-2, αλλά και για τις λανθασμένες υποδείξεις των βοηθών του, που ανέκοψαν αρκετές επιθέσεις των “ερυθρόλευκων”.

Όπως αναφέρουν “κύκλοι” της ομάδας: Δεν είναι μόνο το πέναλτι που δεν δόθηκε, αλλά και δύο-τρεις φάσεις ακόμα που έδειχναν τις προθέσεις του Ευαγγέλου και τον βοηθών του απέναντι στην ομάδα.

Συγκεκριμένα: Δύο λανθασμένες υποδείξεις οφ σάιντ (Ράμος, Μιλούνοβιτς) και μια φάση που ο Γουνδουλάκης κόπηκε ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Καλλονής (ο διαιτητής γύρισε πίσω την φάση για να δώσει φάουλ).

Σίγουρα η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και δεν θύμιζε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι κυρίως με την φάση του πέναλτι, ο διαιτητής να μας στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο ματς.

Αυτό βέβαια που προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι το ότι φέτος ο Πλατανιάς έχει πέσει πολλές φορές “θύμα” διαιτητικών αποφάσεων που του έχουν στερήσει βαθμούς σε πολύ σημαντικούς αγώνες, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook