Στη συγκέντρωση και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του απέδωσε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Κύδωνα Χανίων κόντρα στον Σπόρτιγκ ο Κώστας Σδράκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι παρά τα λάθη μας, που ήταν αρκετά σε αυτό το ματς. Και στην άμυνα και στο pick ‘n roll κάναμε κάποια λάθη και στον Αγγέλη τον παίκτη των αντιπάλων δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα πάνω του και μας έβαλε πολλούς πόντους και πολλά τρίποντα . Δείξαμε πάντως ψυχικά αποθέματα και είχαμε προσήλωση στο τελευταίο 10λεπτο. Ο Δημήτρης (Τσαρουχάς) έβαλε δύο «μεγάλα» σουτ που μας έδωσαν αέρα 8 πόντων, σε σημείο που η μπάλα «έκαιγε».  Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη που ήταν και η 2η συνεχόμενη. Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να πάμε για το 3 στα 3».

Για το γεγονός ότι αυξήθηκε η διαφορά από τον Ηλυσιακό: «Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, μόνο τη δική μας. Δεν θέλω να χάσουμε το στόχο μας. Θέλω να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Θα μπορούσαμε, για παράδειγμα, να είμαστε τώρα μαζί με τον Άρη Νίκαιας, αν ήταν αλλιώς τα αποτελέσματα, αλλά έτσι είναι το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook