Νίκη, νίκη, νίκη… Αυτός είναι ο μόνος στόχος του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Καλλιθέα την Δευτέρα (6μ.μ ConnXTV)  στο Έλ Πάσο. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το πρωί της Κυριακής την προετοιμασία τους με τον Νίκο Αναστόπουλο να παίρνει συνολικά 19 ποδοσφαιριστές

Οι παίκτες που επέλεξε είναι οι :  

Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Παπουλής, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Αγρίτης, Γιακούμπου, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Γαλανόπουλος, Ρούσεφ. Ζορμπάς, Καμπάνταης, Κατσικογιάννης, και Τάντιτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κιάσσος, Μπερτίν, o Γκουέι και Καρακατσάνης. 

Η πιθανή ενδεκάδα

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που σκάφτεται να παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος, Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βεζυρίδης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Γαλανόπουλος ενώ το μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας θα καλυφθεί από τους Πίτσο και Χαριτωνίδη… Στη μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κατσικογιάννης με τον Κάλαϊτζιτς, λίγο πιο μπροστά ο Ιβάν Ρούσεφ ενώ στην επίθεση, αριστερα θα βρίσκεται ο Αγρίτης, δεξιά ο Τάντιτς και στην κορυφή πιθανότατα ο Καμπάνταης. Αν ξεκινήσει ο Γιακούμπου τότε θα μείνει έξω ο Τάντιτς και θα πάει αριστερά ο Αγρίτης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook