O φοιτητικός διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Χανιά – Διαπολιτισμικές Συναντήσεις» έχει ξεκινήσει και δέχεται συμμετοχές μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016.

Η υποβολή φωτογραφιών γίνεται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού και οι  πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη αναρτηθεί: http://photo-contest.maich.gr/el/photos/preview 

Το θέμα αφορά φωτογραφίες που απεικονίζουν τη συνύπαρξη και την αλληλεπίδραση διαφορετικών πολιτισμών στην πόλη όπως ταυτότητες ανθρώπων, ιστορικές, παραδοσιακές και σύγχρονες γειτονιές και κτίρια, διαπολιτισμικές συναντήσεις σε δημόσιους χώρους.

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 3 καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες θα βραβευτούν με 100 € για την πρώτη θέση, 50 € για τη δεύτερη θέση και 30 € για την τρίτη θέση.

Οι βραβευμένες και άλλες επιλεγμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν στα πλαίσια ανοικτής εκδήλωσης στο ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ το Μάιο του 2016.

Περισσότερες πληροφορίες:

Διοργάνωση: Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.), Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ) 
Συμμετέχοντα εκπαιδευτικά ιδρύματα: Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.), Πολυτεχνείο Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών – TEI Kρήτης, Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης (ΑΕΝ Κρήτης) 
Μέλη της κριτικής επιτροπής: Μιχάλης Καλαϊτζάκης (φωτογράφος), Ζαχαρίας Πιστόπουλος (αρχιτέκτων), Μανώλης Πετράκης (μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας Πολυτεχνείου Κρήτης, Φωτοσκίαση), Αντώνης Κουράτορας (μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας Πολυτεχνείου Κρήτης, Φωτοσκίαση) 
Ιστότοπος του διαγωνισμού: http://photo-contest.maich.gr
Επικοινωνία: Ηλέκτρα Ρεμούνδου, Βίκυ Αντωνοπούλου, Tηλ: 28210 35000 εσωτ. 578 ή 560, E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook