Ο Γιάννης Κοκκινάκης αποχώρησε από την Κ20 του Πλατανιά και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ιστορικό Ηρόδοτο, που παλεύει για την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιωνία 2000 και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Κ17 και Κ20 του Πλατανιά. Ήταν βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων, που κατέκτησε μετά από 13 χρόνια τον παγκρήτιο τίτλο τη σεζόν 2011-2012, ενώ ήταν μέλος και της Μικτής Κρήτης την ίδια σεζόν.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου, που απέκτησε και τον Ιβάνοφ από τον Αστέρα Βάρης:

«Η διοίκηση του Π.Α.Σ.Α Ηροδότου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Καλίν Ιβάνοφ μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς. Ο γεννηθείς στις 14/3/1995 μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε το προηγούμενο εξάμηνο στον ΑΟ Κυανους Αστερ Βάρης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Φωστήρα, στην Γκρασχόπερς και στην ομάδα Κ20 του Πανιωνίου.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοκκινάκη. Ο γεννηθείς στις 4/4/1997 μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα Κ20 του Πλατανιά και πλέον θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook