Tο Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου, 4ης Δημοτικής  Κοινότητα περιοχή Φορτέτσας,   πρόκειται  να υλοποιήσει τις παρακάτω αποκριάτικες δράσεις:

⦁    Την Τσικνοπέμπτη 3/03/16, ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικη εκδήλωση στο χώρο του  ΚΕ.ΚΟΙ.Φ – Α.Π.Η.  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την αποκριά με τραγούδια, μεταμφιέσεις, εδέσματα και χορό, ενώ η ομάδα θεάτρου του Κέντρου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση “Τα ξεφτέρια”.

⦁    Την ερχόμενη Τρίτη  8/3/16 ώρα 10:00 π.μ., στα πλαίσια του προγράμματος «Γέφυρα Επικοινωνίας Γενεών: Ανταλλαγή συναισθημάτων, εμπειριών, σκέψεων…»  του ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Φορτέτσας, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από τις ομάδες Χορωδίας και  Θεάτρου του ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. – Α.Π.Η, με τη συνοδεία της Κοινωνικής Λειτουργού και του Εργοθεραπευτή του Κέντρου στο 37ο  Δημοτικό Σχολείο Δήμου Ηρακλείου (περιοχή Μεσαμπελιές). Ηλικιωμένοι και μαθητές της ΣΤ’ τάξης θα πραγματοποιήσουν από κοινού εκδήλωση με θέμα «Απόκριες: από το τότε στο τώρα, μια γιορτή για όλες τις  ηλικίες». Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι ηλικιωμένοι  και οι μαθητές θα ανταλλάξουν εμπειρίες και βιώματα,  θα αναφερθούν σε έθιμα της αποκριάς, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και όλοι μαζί θα παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση “Τα ξεφτέρια” από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook