Ο Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά για να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους για να επιβιώσουν.

Το πρωί ο τραγουδιστής μαζί με αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και την πρέσβειρα Καλής θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη μοίρασαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και ουδείς εκ της κυβερνήσεως δεν έχει συνδράμει μέχρι στιγμής.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «We care», που αφορά την παροχή ιατρικής βοήθειας σε παιδιά προσφύγων, το οποίο υλοποιείται από το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, με  τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”. 

Πριν λίγη ώρα ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω τρυφερή και συγκινητική εικόνα γράφοντας: 

«Μια ανθρώπινη αλυσίδα ουσιαστικής φροντίδας και ανακούφισης για τους πρόσφυγες και τα παιδιά τους ήταν η σημερινή μας επίσκεψη στο Λιμάνι του Πειραιά, στο πλαίσιο της εκστρατείας εμβολιασμού, προληπτικού ελέγχου και θεραπείας της Υγείας των παιδιών των προσφύγων του προγράμματος “We Care” του Ιδρύματος “Μαριάννας Β.Βαρδινογιάννη” σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο εξειδικευμένο προσωπικό και σ’ όλους τους εθελοντές που προσφέρουν ανιδιοτελώς κι έμπρακτα στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία! Είναι πιο αναγκαία από ποτέ η δέσμευση όλων των πολιτικών ηγεσιών σε μια κοινή εθνική πολιτική, τουλάχιστον σε αυτό το μείζον θέμα των προσφύγων.»

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook