Την Τρίτη 01-03-2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης αρχικά εξέφρασαν τα συγχαρητήρια στον κ. Γενικό για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο που του ανατέθηκε.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, τα οποία δημιουργούν δυσκολίες στην καθημερινή εκπλήρωση των καθηκόντων των υπηρετούντων αστυνομικών.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας, της έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού ( κατάσταση οχημάτων, λεωφορείου διμοιρίας ), αλλά και θέματα του χρόνου εργασίας του προσωπικού.       

Ο κ. Γενικός, άκουσε με προσοχή τα όσα τέθηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα των υπηρεσιών της Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, ώστε οι αστυνομικοί να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.