Ο 41χρονος άνδρας είχε πολύ καλή δουλειά, έβγαζε αρκετά χρήματα και όλα δείχνουν ότι το χρήμα έφερε το έγκλημα.

Υπάρχουν όμως υπόνοιες ότι ίσως υπάρχει και διαφορετικό κίνητρο στην άγρια δολοφονία, υπόνοιες που στρέφονται κατά της συντρόφου του άτυχου άνδρα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Η αντίστροφη μέτρηση για τους δράστες ξεκίνησε στις 10 Φεβρουαρίου όταν εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο το διαμελισμένο πτώμα του άτυχου άνδρα από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς για τη δολοφονία του 41χρονου ευθύνεται η συμβία του, αλλά και ένας 45χρονος, επίσης από τη Βουλγαρία.
Το θύμα δούλευε ως μεταφραστής σε γνωστό δικηγορικό γραφείο. Τα χρήματα που κέρδιζε ήταν αρκετά. Είχε βάλει μάλιστα στη δουλειά τόσο τη σύντροφό του, όσο και έναν ακόμη συμπατριώτη τους.

Φαίνεται, λένε οι αστυνομικοί ότι η γυναίκα και ο φίλος του θύματος θεώρησαν ότι δεν τους δίνει αρκετά χρήματα και έτσι ήρθαν οι προστριβές που οδήγησαν ως το έγκλημα. 

Η γυναίκα και ο 45χρονος κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον 41χρονο, τεμάχισαν το πτώμα του και στη συνέχεια πέταξαν τα έπιπλα και έβαψαν το διαμέρισμα όπου έγινε το έγκλημα για να κρύψουν τα ίχνη τους.

Ο 45χρονος όμως αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του. Λέει χαρακτηριστικά ότι δεν γνώριζε καν που βρισκόταν το σπίτι του ζευγαριού.
Τώρα οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από την έρευνα για τον εντοπισμό DNA στο σπίτι. Εάν δεν βρεθούν ίχνη του 45χρονο τότε θα ενισχυθεί ο ισχυρισμός του… και ίσως ξεκινήσει νέα έρευνα για τρίτο πρόσωπο καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η σύντροφος του 41χρονου θύματος δεν ήταν σε θέση να διαπράξει ένα τόσο άγριο έγκλημα και στη συνέχεια να τεμαχίσει και να πετάξει το πτώμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook