Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΕΠΣ Χανίων διέθεσε τα έσοδα από τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Άρη Σούδας και Άρη Βουκολιών για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα έσοδα από τον τελικό του Κυπέλλου διατέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Παράλληλα η ΕΠΣΧ ενίσχυσε οικονομικά και τον Χανιώτικο δημοσιογράφο και υπάλληλο της ΔΕΥΑΧ Ευτύχη Κοκκινάκη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΧ:

Η Ε.Π.Σ. Χανίων όπως κάθε χρόνο διέθεσε για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα έσοδα από τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανάμεσα σε Άρη Σούδας και Άρη Βουκολιών. 

Φέτος έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης τα έσοδα διατέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, εκπρόσωποι των οποίων βρέθηκαν στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Βούρβαχη για την οικονομική ενίσχυση.

Παράλληλα η Ε.Π.Σ. Χανίων πριν λίγες ημέρες κατέβαλε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Χανιώτη δημοσιογράφου Ευτύχη Κοκκινάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook