Χωρίς νερό για δεύτερη ημέρα παραμένει ένα μεγάλο τμήμα στα δυτικά της πόλης των Χανίων, λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΧ και εκτός από την ταλαιπωρία, οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση για το τι συνέβη αλλά και πότε θα αποκατασταθεί η υδροδότηση.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί, έσπασε κεντρικός αγωγός της ΔΕΥΑΧ που βρίσκεται στο Δαράτσο με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροδότηση στους Αγ.Αποστόλους, την Χρυσή Ακτή, τον Μακρύ Τοίχο και το Κάτω Δαράτσο. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η βλάβη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, χρειάστηκαν περίπου 24 ώρες για να βρεθεί το σημείο της ζημιάς από συνεργείο της ΔΕΥΑΧ, ενώ ουδείς ενημέρωσε τους κατοίκους για το πότε θα αποκατασταθεί η υδροδότηση σε σπίτια και καταστήματα.

Όπως ενημερωθήκαμε από την ΔΕΥΑΧ, συνεργείο της επιχείρησης παραμένει στο σημείο που έχει βρεθεί η βλάβη και αν δεν καταφέρει μέχρι σήμερα αργά το βράδυ να αποκατασήσει την ζημιά, το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί, η υδρόδότηση θα γίνεται και πάλι κανονικά.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook