Παρουσία των Μενδρινού, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνα, Σελίν, Κάργα, Βάντερσον, Πάγκαλου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας της Ακαδημίας Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Το αύριο της ομάδας μας, συγκεντρώθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου σε μια ξεχωριστή γιορτή γεμάτη παιδικά χαμόγελα και αρκετό ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Συγκεκριμένα τα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη ΑΟ Πλατανιά, Pro-Junior, Junior, Προ-Παίδων και Παίδων, βρέθηκαν στον φιλόξενο χώρο του καφέ “Αυροφίλητον” και έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, εκπροσωπώντας την πρώτη ομάδα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Βλάχος και οι παίκτες μας Κώστας Μενδρινός, Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς, Θανάσης Ντίνας, Γεβγέν Σελίν, Γιάννης Κάργας, Βάντερσον και Ντίνος Πάγκαλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του ΑΟ Πλατανιά, Απόστολου Παπαδάκη, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους μικρούς φίλους, τους γονείς και τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία , καλή πρόοδο των παίδων στα σχολεία τους, τονίζοντας ότι προϋπόθεση για να παίζουν ποδόσφαιρο είναι να συνδυάζουν μάθηση και αθλητισμό. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τους παίκτες της Κ-20 που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακές σχολές και βραβεύτηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Πρόκειται για τους Ιωάννη Κοκκινάκη (Ιατρική), Αλέξη Κοντορινάκη (Ψυχολογία), Κωνσταντίνο Σκευοφύλαξ (Νομική), Ορέστη Νικηφοράκη (Λογιστική) και Ιωάννη Ψυλλάκη (Γυμναστική Ακαδημία).

Μετά από σύντομο χαιρετισμό του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Βλάχου, και του αρχηγού της ομάδας μας Κώστα Μενδρινό, οι προπονητές των τμημάτων έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες. Οι μικροί ποδοσφαιριστές που στάθηκαν τυχεροί, κέρδισαν φανέλες των παικτών της πρώτης ομάδας, προσφορά της ΠΑΕ. Επίσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων, ενώ βέβαια τα παιδιά των τμημάτων υποδομών πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες της ομάδας.

** Το ΔΣ του ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ευχαριστεί για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης τους: Γιούλη & Βαγγέλη Μαστοράκη (καφέ- εστιατόριο “Αυροφίλητον”) για τη φιλοξενία, την Αρτοποιεία Μαθιουλάκη για τις βασιλόπιτες, την ΠΑE Πλατανιάς για τη προσφορά δώρων, την “Σταύρος Σπορ” για την προσφορά δώρων, την Αρτοποιεία Γλυμιδάκη για τα εδέσματα, και Νίκο Τζαγκαράκη για τις εκτυπώσεις των βραβείων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook