Καλοκαιρία θα επικρατήσει σήμερα σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο, ενώ οι νοτιάδες θα είναι ενισχυμένοι.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθείς από 6 έως 16 βαθμούς.

 Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ήλιος με λίγες νεφώσεις. Το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου αναμένεται καλός καιρός με παροδικές νεφώσεις. Στο Ιόνιο ισχυροί νότιοι άνεμοι τοπικά μέχρι τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς. Καλός καιρός και στα Κύθηρα  με τον υδράργυρο μέχρι τους 17 βαθμούς.

Στη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιά νέφη και ισχυρούς νότιους ανέμους στα 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 11 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίο αναμένεται καλός καιρός. Νότιοι άνεμοι στα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία  και Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook