Την ίδια ώρα που ο 21χρονος γιός του συνεχίζει την “μάχη” για να κρατηθεί στην ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 61χρονος “πρωταγωνιστής” της οικογενειακής τραγωδίας η οποία διαδραματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Σταλό Χανίων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο 61χρονος πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια Χανίων με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας και για παράνομη οπλοκατοχή,οπλοφορία και οπλοχρησία.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο “αντεκδίκησης”, ενώ όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως τόσο η 48χρονη νεκρή σύζυγος, όσο και ο 21χρονος γιός του κατηγορούμενου, πυροβολήθηκαν στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να πυροβολήσει το στενό του συγγενικό πρόσωπο με το οποίο είχε οικονομικές διαφορές.

Η νεκροψία – νεκροτομή στην 48χρονη

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε σήμερα η νεκροψία νεκροτομή στην σορό της 48χρονης συζύγου του 61χρονου.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Κρήτης κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη, η άτυχη γυναίκα είχε πληγεί απο μια και μόνο σφαίρα, η οποία διαπέρασε το αριστερό της μπράτσο, μπήκε στον θώρακα διαπερνώντας πνεύμονες και καρδιά και στην συνέχεια βγήκε απο την δεξιά πλευρά.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής λόγω του πλήγματος στην καρδιά ο θάνατός της επήλθε σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook