Να “ξεμπλοκάρει” άμεσα το έργο “φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης Λασιθίου” ζήτησε ο Περιφερειάρχης από τον Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Υγείας σε σύσκεψη στην Νεάπολη

Η Περιφέρεια Κρήτης στήριζε και στηρίζει το μεγάλο κοινωνικό έργο της δημιουργίας τμήματος  φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης Λασιθίου στο ΓΝ-ΚΥ Νεάπολης που έχει επί 6 χρόνια “μπλοκάρει” τόνισε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης σε σύσκεψη φορέων  στη Νεάπολη παρουσία του Γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Πέτρου Γιαννουλάτου, αρχών του Λασιθίου, των διοικήσεων της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και κατοίκων της περιοχής. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης  έκανε δριμεία  δημόσια κριτική στους “μανδαρίνους” του Υπουργείου που επί 6 χρόνια έχουν “μπλοκάρει΄΄ την μελέτη του συγκεκριμένου έργου, μια μελέτη που είχε υπογράψει ο κ. Αρναουτάκης όταν ήταν υφυπουργός και που η Περιφέρεια είχε ενεργήσει με μεγάλο ενδιαφέρον για την υλοποίηση του έργου.

«Εδώ μπαίνει το ερώτημα: Θέλουμε να προχωρήσει το έργο αυτό μετά από έξι χρόνια; Δώστε μας τη δυνατότητα. Δώστε στους τοπικούς φορείς τη δυνατότητα να μπορούμε να προχωρήσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό έργο για την Κρήτη και συγχρόνως αναπτυξιακό για τη Νεάπολη και όλο το Λασίθι», τόνισε χαρακτηριστικά ο  Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης απευθυνόμενος προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, ζητώντας του να υπάρξει συνεργασία για να προχωρήσει το έργο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook