Στο διεθνές τουρνουά γκολφ νέων «Νίκος Σεβέρης» 2016, που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, συμμετείχαν οι αθλητές της Aegean Golf Academy, επιστρέφοντας μάλιστα με διακρίσεις στις αποσκευές τους.

Οι Χ. Ασπετάκη, Γ. Αλεφαντινός, Δ. Κολοβός – Σοφίου, Γ. Ιερωνιμίδης, Δ. Χαλαμπαλάκης, Ι. Ραβιόλος, Α. Ζαμπουλάκη, Θ. Νεκτάριος, Δ. Γ. Μαυροφόρος, Γ. Παχιαδάκης, Ν. Ζεβαμπίνας και A. Abrashev, με τον προπονητή Χρήστο Νικόπουλο, συμμετείχαν μαζί με περισσότερους από 100 νέους αθλητές από 12 χώρες, σε ένα διεθνές τουρνουά αφιερωμένο στη μνήμη του πρώτου προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ, Νίκου Σεβέρη. Η αποστολή της Aegean Golf Academy, με την υποστήριξη της Aegean Airlines που χορήγησε τις αθλητικές ενδυμασίες, παρουσίασε πολύ υψηλό επίπεδο και έδειξε ότι και στην Κρήτη, έχει αρχίσει να αναπτύσσεται το άθλημα ου γκολφ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Aegean Golf Academy λειτουργούν παιδικά τμήματα, τμήματα αρχάριων ενηλίκων, αλλά και προχωρημένων που επιθυμούν να τελειοποιήσουν την  τεχνική τους.

Με στόχο μάλιστα να γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι νέοι και νέες το Ολυμπιακό άθλημα του γκολφ, η Aegean Golf Academy παρέχει δοκιμαστικά ένα μήνα δωρεάν μαθήματα σε παιδιά ηλικίας 5 έως 16 ετών για να έρθουν πιο κοντά στη φύση, να γνωρίζουν τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, αλλά και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στο μοναδικό περιβάλλον του Crete Golf Club. Τα μαθήματα έχει αναλάβει ένας εξαιρετικά έμπειρος και πιστοποιημένος (PGA) προπονητής του γκολφ, ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδος Χρήστος Νικόπουλος, ο οποίος χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να βοηθήσει τον παίκτη να βελτιωθεί.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook