Τα “μεγάλα” σουτ που δεν μπήκαν στο φινάλε και η αστοχία στις βολές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, σύμφωνα με τον Κώστα Σδράκα, για την ήττα από τον Άρη Πετρούπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Κύδωνα:

Για το παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης: «Το μπάσκετ έχει σκαμπανεβάσματα. Εμείς είχαμε το «πρέπει» και το άγχος. Καταφέραμε με την καλή μας άμυνα, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στο τέλος χρειαστήκαμε τα «μεγάλα» σουτ τα οποία όμως δε βάλαμε. Χάσαμε και τις βολές στο τέλος και έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε το ματς».

Για την ήττα του Ηλυσιακού: «Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και τα δικά μας αποτελέσματα. Δε θέλουμε να κοιτάμε τις άλλες ομάδες. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στο ματς με το Μαρούσι».

Για τον καλό ρυθμό που έχει βρει η ομάδα: «Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και όταν η ομάδα δουλεύει έτσι, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Από την άλλη, απαιτείται να σταματήσουν τα λάθη των τριών τελευταίων λεπτών που κάνουμε, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και όλα τα άλλα θα έρθουν».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Επειδή έχουμε κάποιους τραυματισμούς και κάποια προβλήματα, πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό η διακοπή του πρωταθλήματος, μολονότι φαίνεται ότι έχουμε βρει καλό ρυθμό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook