Για περισσότερο από μισή ώρα παρέμεναν χθες αποκλεισμένοι στο κτίριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, οι υπουργοί Σταθάκης, Ξανθός και Χαρίτσης από εξαγριωμένους αγροτοκτηνοτρόφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ΕΒΕΡ.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι απέκλεισαν την είσοδο του κτιριου που στεγάζεται το ΕΒΕΡ, όπου χθες είχε προγραμματιστεί εκδήλωση για το νέο ΕΣΠΑ, με τη συμμετοχή των τριών υπουργών. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα αποδοκιμασίες κατά των υπουργών οι οποιοι ήρθαν αντιμέτωποι με την αγανάκτηση των αγροτοκτηνοτρόφων, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν με τους βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ Μιχελογιανάκκη και Ηγουμενίδη που προπηλακίστηκαν έξω από τηλεοπτικό σταθμό.

Κάποια στιγμή, μάλιστα αγρότης προσπάθησε να εισβάλει στην είσοδο του κτιρίου με το αυτοκίνητό του, όμως ευτυχώς αστυνομικοί και συγκεντρωμένοι τον απέτρεψαν την τελευταία στιγμή. Τελικά οι τρεις υπουργοί κατάφεραν μέσα στα οχήματά τους, να διαφύγουν από το εξαγριωμένο πλήθος που τους αποκαλούσε “προδότες”.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook