Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε Μηχανικούς-Αρχιτέκτονες-Διακοσμητές και οποιονδήποτε άλλο θέλει να ασχοληθεί με την ψηφιακή σχεδίαση, όπως επίσης και σε φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες:

Να γνωρίσουν το περιβάλλον της εφαρμογής

Να μάθουν τις βασικές εντολές χρήσης της και

Να εφαρμόσουν όσα έμαθαν σε επίπεδο γνώσεων για να σχεδιάζουν στον Η/Υ.

Ενότητες Σεμιναρίου:

Εισαγωγή στο Autocad
Συντεταγμένες και όρια σχεδίασης
Διαχείριση Αρχείων
Εντολές σχεδίασης (Draw)-γραμμές και κλειστά σχήματα
Εντολές επεξεργασίας (Modify)-μετακίνησης, αντιγραφής, τροποποίησης
Εμπλουτισμός σχεδίου-διαγραμμίσεις (hatch)
Σχεδιασμός με layers
Έλεγχος ιδιοτήτων αντικειμένων
Grips
Εισαγωγή κειμένου
Διαστασιολόγηση σχεδίων
Blocks-Attributes
Εκτύπωση
Επικοινωνία με άλλα προγράμματα

Το κόστος του προγράμματος: είναι 130€ ανά συμμετοχή.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από 18/03/2016 έως 4/4/2016 κάθε Δευτέρα & Παρασκευή  απογευματινές ώρες (17.00-21.00) και θα έχει συνολική διάρκεια 25 ώρες. 

Κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/257-sxediasi-meso-ypologisti-me-ti-xrisi-autocad

Εισηγητής:  Μάριος Αποστολάκης, Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π.’Εχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διαχείριση Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών και  Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ. Είναι  ελεύθερος επαγγελματίας  Πολιτικός Μηχανικός και διατηρεί  τεχνικό γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης . Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών. Ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων από το 2010 και έχει διδάξει σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ, σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης καθώς και στο Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ, υλοποιώντας προγράμματα διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης  εργαζομένων στο Δημόσιο. Είναι εισηγητής των προγραμμάτων ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9. Υπεύθυνος  κ. Κυριάκος Λεονταράκης, τηλ: 2810-302735 & 302730 email: leontarakis@katartisi.gr   info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook