Τελευταία ενημέρωση: 09:57

Ο Λευτέρης Κοπάσης αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης κατά την χθεσινή έκτακτη  εκλογική διαδικασία που ακολούθησε η παραίτηση του Γιάννη Στρογγυλού.

Μέλη της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου, προσήλθαν στις κάλπες αναδεικνύοντας τον κ. Κοπάση πρόεδρο του ΤΕΕ και αντιπρόεδρο τον Σπύρο Σοφιανό.

Υπενθυμίζεται ότι η έκτακτη εκλογική διαδικασία στο ΤΕΕ, προκλήθηκε από την αιφνιδιαστική παραίτηση Στρογγυλού.

Η ανακοίνωση του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκαν αργά εχθές το βράδυ 08-03  οι διαδικασίες εκλογής Προεδρείου της Αντιπροσωπείας και Προεδρείου Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Δυτικής Κρήτης μετά την παραίτηση του μέχρι σήμερα Προέδρου Γιάννη Στρογγυλού, εν μέσω της τρέχουσας θητείας των οργάνων η οποία ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο του 2016.

Για την ΔΕ νέος Πρόεδρος  εκλέχθηκε ο Λευτέρης Κοπάσης Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc, Αντιπρόεδρος ο Σπύρος Σοφιανός Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Γενικός Γραμματέας η Ανθή Βογιατζάκη Πολιτικός Μηχανικός.

Νέος Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας εκλέχθηκε ο Γιάννης Βόρδος Πολιτικός Μηχανικός, Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Γελασάκης Αρχιτέκτονας Μηχανικός ενώ Γενικός Γραμματέας παραμένει ο Γιώργος Αρχοντάκης Μηχανολόγος Μηχανικός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook