Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας του Κώστα Κατσούλη, του αδικοχαμένου οπαδού του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε επεισόδια που είχαν σημειωθεί σε αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του και τον Ηρόδοτο, τον Σεπτέμβριο του 2014, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστηρίο Λασιθίου αναμένεται να ανακοινώσει στη 1 το μεσημέρι την απόφαση για τους έξι κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν καταπέλτης για τους 3 εκ των 6 κατηγορουμένων, καθώς πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι για την πράξη της θανατηφόρας σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Nα υπενθυμίσουμε πως ο Κώστας Κατσούλης είχε έρθει με φίλους του στο Ηράκλειο από τον Πειραιά για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Εθνικού με τον Ηρόδοτο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Ηροδότου κινήθηκαν προς την εξέδρα των φιλάθλων του Εθνικού για να αποσπάσουν την σημαία της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο 46χρόνος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο Βενιζέλειο και στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου μετά από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook