Ένα νέο αστέρι γεννιέται για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων στην κολύμβηση. Η Ροζάνα Λαμπαρδάκη «έκλεψε» καρδιές πάλι και με εκπληκτική κούρσα στα 200μ. ύπτιο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος. Η νεαρή Χανιώτισα κολυμβήτρια διένυσε την κούρσα σε χρόνο 02.27.20 και κατέβασε σχεδόν 5 δευτερόλεπτα το ατομικό της ρεκόρ, πιστοποιώντας ακόμα μια φορά ότι είναι από τις κορυφαίες στην ηλικία της στην Ελλάδα.

Η επιτυχία της Λαμπαρδάκη ήταν ό,τι καλύτερο για την πρώτη μέρα (12/7) της διοργάνωσης που γίνεται στο κολυμβητήριο Περιστερίου και η οποία ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή (17/7).

Η Άννα Αποστολάκη ήταν 5η στα 200μ. πρόσθιο με χρόνο 02.48.03 ενώ ο Αλέξανδρος Πιταροκοίλης κατετάγη 6ος στα 100μ. ελεύθερο με επίδοση 00.59.95.  Στη σκυταλοδρομία 4×100 μικτή ατομική, ο Ν.Ο. Χανίων κατετάγη 9ος με τη Γιάννα Γκεοργκίεβα, την Άννα Χατζηδάκη, την Ιωάννα Μυλωνάκη και την Μαράνια Λελάκη να σημειώνουν χρόνο 04.55.72.

Αναλυτικά, οι αθλητές που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών είναι οι εξής: Νίκος Τρουλινός, Θανάσης Κάχρης, Στέλιος Μαρακάκης, Αλέξανδρος Πιταροκοίλης και Γιώργος Στόϊτσος.
Και οι αθλήτριες: Άννα Ντουντουνάκη, Ιωάννα Μυλωνάκη, Μαράνια Λελάκη, Άννα Χατζηδάκη, Άννα Αποστολάκη, Ροζάνα Λαμπαρδάκη, Βαρβάρα Μποφίλη, Βερονίκη Ντουσάκη και Γιάννα Γκεοργκίεβα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook