Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού παραχώρησε την Πέμπτη ο Σπύρος Μπαξεβάνος μιλώντας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (12/03) με τη Λαμία.

Ο 45χρονος τεχνικός χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι και τόνισε ότι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, αφού η Λαμία είναι αρκετά ενισχυμένη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιχνίδι με τη Λαμία είναι δύσκολο. Εμείς προερχόμαστε από καλό αποτέλεσμα αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Γι’ αυτό λέμε όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Δεν τα καταφέραμε σε προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας με ομάδες όπως η Κέρκυρα, τα Τρίκαλα και η Λάρισα. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά δεν παύει να είναι δύσκολο το παιχνίδι. Είναι μία καλή ομάδα που αν δούμε το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε με τον Απόλλωνα και σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που την είχαμε αντιμετωπίσει παίζουν οκτώ μεταγραφές. Είναι μία πολύ ενισχυμένη ομάδα, αλλά εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook