Ο Ekger Mono, ο κορυφαίος δάσκαλος του Muay Thai, έρχεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρώτο σεμινάριο Μuay Thai, που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, που γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Muay Thai, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους κ αθλητές των πολεμικών τεχνών να γνωρίσουν από κοντά τον καταξιωμένο εκπαιδευτή του  muay thai, αλλά και να ζήσουν στον κόσμο των πολεμικών τεχνών γνωρίζοντας τεχνικές από έναν γνήσιο εκφραστή του αθλήματος.

Τα σεμινάρια στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Μαρτίου, στην σχολή του Μιχάλη Κιουγιουμιτζακη, Fight Academy, ο όποιος είναι ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Μuay Thai στην Κρήτη.

Ο Egker Mono, θα συμμετάσχει σε μια σειρά σεμιναρίων στην Ελλάδα, τα οποία θα κορυφωθούν τον Ιούλιο, στην Χαλκιδική, όπου θα διεξήχθη το πενθήμερο camp, στο όρος Χολομωντα.

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τον κο Βασίλειο Κιζινόπουλο στο τηλέφωνο: 6980275474 και τον κο Μιχάλη Κουγιουμιτζάκη στο τηλέφωνο: 6974600386

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook