Το 2016 η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών γιορτάζει την 30η επέτειο απο την ίδρυσή της.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση “πέρασαν 30 χρόνια, από την ίδρυση της Τοπικής Διοίκησης Χανίων (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ)  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Αυτό το έτος όλες μας οι εκδηλώσεις θα έχουν σημείο αναφοράς την επέτειο αυτή. 
Τρεις δεκαετίες  Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ  με  τεράστια προσφορά  στο  Ελληνικό Εθνικό Τμήμα που απορρέει από τις σημαντικές κοινωνικές & πολιτιστικές δραστηριότητες της ,αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει σύμφωνα με και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει από αυτό.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  (Ι.Ρ.Α Χανίων), εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Ιωάννη Περράκη, τον Αντιπρόεδρο Μπερτάκη Νικόλαο την Γ.Γ. Σχοινοπλοκάκη Αικατερίνη, την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Σοφία Λογαρίδου και τον Ταμία Λεβεντάκη Δημήτριο, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στις 03-03-2016 τον Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεώργιο, εκφράζοντας τα θερμά τους συγχαρητήρια για την προαγωγή του στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, την τοποθέτησή του στην  ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων , με τις ευχές για υγεία, δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει, με δεδομένα, τον σεβασμό και την εκτίμηση τους, να είναι συμπαραστάτης, σε κάθε του ενέργεια προώθησης των κοινών τους στόχων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως:

α) Η βούληση της Τοπικής μας Διοίκησης για δημιουργία ξενώνα (Ι.Ρ.Α. HOUSE) στο οίκημα του Αστυνομικού Σταθμού Στερνών που έχει καταργηθεί και παραμένει κλειστός

β) Στην  επέτειο  των 30 χρόνων που το τρέχον έτος 2016 συμπληρώνει  από την ίδρυση της Τοπικής μας Διοίκησης και  τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί στα πλαίσια αυτής .

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων με την σειρά του εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις δραστηριότητες και την προσφορά της Ι.Ρ.Α Χανίων, την βεβαιότητα συνέχισης αυτών, αλλά και την στήριξή του για την υλοποίηση των δράσεων της Ένωσής μας , προς όφελος της ΕΛ.ΑΣ. σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ της Αστυνομίας και των πολιτών αλλά και μεταξύ των συναδέλφων.”  

Συγχαρητήριο μήνυμα στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Λασιθίου

Π Ρ Ο Σ
1.- Κο. ΠΡΟΕΔΡΟ  Κωνσταντίνο ΦΡΑΓΚΑΚΗ
2.- ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  Ι.Ρ.Α. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε
Αξιότιμε φίλε Κώστα
Αγαπητοί μας φίλοι ,συνεργάτες και μέλη της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Λασιθίου,
Με την ευκαιρία της εκλογής σου στην θέση του προέδρου της ΙΡΑ Λασιθίου, της συγκρότησης σε σώμα και ανάληψης των καθηκόντων σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Λασιθίου, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήριά μας με τις θερμότερες ευχές, για υγεία ,δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνετε.
Οι ευχές μας και η εκτίμηση μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε σας ενέργεια προώθησης των κοινών μας στόχων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook