Με χαρά κι ικανοποίηση αποδέχτηκε ο ΝΟΧ την ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για βελτίωση και ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Χανίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου του ΝΟΧ:

Με χαρά και ικανοποίηση, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αποδέχεται την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή για τη βελτίωση και ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Χανίων, όπως αποκάλυψε στο πλαίσιο της ομιλίας του στην εκδήλωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ AWARDS).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ομίλου:

Με χαρά και ικανοποίηση ακούσαμε την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή στην εκδήλωση βράβευσης που διοργάνωσε την Τετάρτη 9 Μαρτίου η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) στην Αθήνα, για την βελτίωση και ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Χανίων.

Το έργο είναι ζωτικής σημασίας για την συνέχιση και αναβάθμιση της αθλητικής προσπάθειας που καταβάλλεται στα Χανιά. Θα είμαστε συμπαραστάτες στη σημαντική αυτή απόφαση του Υπουργείου και αλληλέγγυοι στην προσπάθεια της τοπικής διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων.

Η απόφαση αυτή μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρει για το μέλλον των αθλημάτων της πισίνας στους αθλητές και στους γονείς τους, στους προπονητές, στα μέλη της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και στους συμπολίτες μας για την συνέχιση της μακράς παράδοσης των Χανίων στον υγρό στίβο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook