Η θεατρική ομάδα "Σκηνή Χωρίς Όρια" και  συνδιοργανωτή το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, με αφορμή την παγκόσμια μέρα της ποίησης , παρουσιάζει στις 19 και 20 Μαρτίου στο θέατρο Βλησίδης την παράσταση: "Εκεί σε βρίσκει η ποίηση".

Άνθρωποι μέσα στην καθημερινότητά τους "συναντούν" Έλληνες ποιητές και κινούνται, δονούνται, παίζουν, συγκρούονται, δημιουργούν με αφορμή τα ποιήματά τους. 

Πρόκειται για μια παράσταση σε αφηγηματική γραμμή, που όταν ο πεζός λόγος αδυνατεί να περιγράψει συναισθήματα, την σκυτάλη παίρνει η ποίηση... 

Η Στέλλα Σκορδαρά, υπογράφει την διδασκαλία και σκηνοθεσία της παράστασης.

Η ομάδα “Σκηνή Χωρίς Ορια” είναι μια νέα ομάδα που “γεννήθηκε” από την ανάγκη της δημιουργικής έκφρασης μέσα από το θέατρο, την αναγκαιότητα της μαθητείας πάνω στο θέατρο. Αγαπά τους πειραματισμούς και τις νεωτερικές ιδέες και, μέσα σε εποχή κρίσης, πιστεύει πως το θέατρο είναι από τις ελάχιστες αξίες που μπορούν ακόμα να εμπνεύσουν, να ταξιδέψουν, να “θεραπεύσουν” τον θεατή, αλλά και τους ίδιους τους εμπλεκόμενους σε κάθε δρώμενο.

Τα περισσότερα μέλης της “Σκηνής Χωρίς Ορια” υπήρξαν σπουδαστές της πειραματικής σκηνής ΔΗΠΕΘΕΚ. 

Η Στέλλα Σκορδαρά είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός, δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού. Είναι απόφοιτος της σχολής Καζάκου, και το μεταπτυχιακό της, από τη σχολή Jaques Lecock στο Παρίσι, αφορά το σωματικό θέατρο. 

Info: 

"Εκεί σε βρίσκει η ποίηση" 
Σάββατο 19.3 στις 9 μ.μ. &
Κυριακή 20.3 (δύο παραστάσεις: 7 μ.μ. και 9 μ.μ.)
Είσοδος δωρεάν. 
Για όσους θεατές επιθυμούν να συνεισφέρουν, στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης του “Ορίζοντα”