Τελευταία ενημέρωση:22:50

Μπορεί ο καιρός να μην ευνοεί το πέταγμα του χαρταετού όμως καταστήματα, σούπερ μάρκετ, φούρνοι ακόμα και λαϊκές αγορές, λειτουργούν προκειμένου να διευκολύνουν τους καταναλωτές να προμηθευτούν τα αναγκαία για το σαρακοστιανό τραπέζι, ανήμερα Καθαρής Δευτέρας, 

Μέχρι τις 3 το μεσημέρι ανοιχτά τα καταστήματα στη Δημοτική Αγορά των Χανίων

Ανοιχτά είναι τα καταστήματα στην δημοτική Αγορά των Χανίων για τους καταναλωτές που θέλουν να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το σαρακοστιανό τραπέζι, που φέτος φαίνεται ότι θα στοιχίσει λιγότερο καθώς οι τιμές είναι μειωμένες ως και 5% σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών της Δημοτιής Αγοράς, Γιώργο Τραχαλάκη, η καταναλωτική κίνηση μέχρι τώρα είναι ικανοποιητική και αναμένεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι που χαρακτηρίστηκε ως μια καλή χρονιά για τους καταστηματάρχες αλλά και τους καταναλωτές που επωφελήθηκαν από την ποιότητα και τις τιμές των προίόντων.

(η κίνηση στην δημοτική αγορά στις 09:15 το πρωί, ανήμερα Καθαρής Δευτέρας)

Η κίνηση όπως σημείωσε ο κ. Τραχαλάκης, θα παρουσιάσει αύξηση τις επόμενες ώρες καθώς ο κακός καιρός, έκανε τους καταναλωτές να βγουν πιο αργά για τα ψώνια τους.

Τα καταστήματα στη δημοτική Αγορά των Χανίων θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 3 το μεσημέρι και όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τα σαρακοστιανά εδέσματα έχουν σήμερα την τελευταία τους ευκαιρία και μάλιστα σε τιμές που όπως αναφέρθηκε, θα είναι ακόμα πιο χαμηλές από πέρυσι.

Ανοιχτά μέχρι τη 1 σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ στο νομό Χανίων

Αξίζει να σημειωθεί ότι 5 καταστήματα σούπερ μάρκετ, του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τη 1 το μεσημέρι. 

Πρόκειται για τα υποκαταστήματα στο Βαμβακόπουλο (Λ.Καζαντζάκη 58-60 , το Κολυμπάρι, τον Πλατανιά, τις Καλύβες Αποκορώνου και την Παλαιόχωρα.

Φούρνοι και λαϊκές αγορές

Οι φούρνοι σήμερα έχουν την τιμητική τους, καθώς από το πρωί καταναλωτές σπεύδουν να προμηθευτούν την παραδοσιακή λαγάνα. Επίσης, περίπου 10 παραγωγοί στη λαϊκή αγορά της Δευτέρας, έστησαν τους πάγκους τους, όπως κάνουν παραδοσιακά κάθε χρόνο, εξυπηρετώντας τους καταναλωτές που θα θέλουν να καλύψουν ελλείψεις για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook