Το BO.LT είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να αντιγράψει, να επεξεργαστεί, να σχολιάσει, να προτείνει και να μοιραστεί οποιαδήποτε ιστοσελίδα, κάνοντας ένα είδος remix.

Εισάγετε ένα URL, όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε υπηρεσία συντόμευσης URL, και το BO.LT δημιουργεί ένα ακριβές αντίγραφο της σελίδας, το οποίο αποθηκεύει στο ειδικά προσαρμοσμένο δίκτυο του. Μπορείτε στη συνέχεια να την χρησιμοποιήσετε τη σελίδα με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε, κάνοντας αλλαγές και σχόλια και γενικότερα δίνοντας το προσωπικό σας χαρακτήρα σε αυτή και τελικά να μοιραστείτε το τελικό αποτέλεσμα με τους φίλους σας.

Το BO.LT μετρά σελιδοπροβολές και κλικ ενώ όσον αφορά την επεξεργασία, είναι αρκετά εξελιγμένο ώστε να επιτρέπει την προσθήκη συνδέσεων, την διαγράφη κομματιών του περιεχομένου της σελίδας και την αντικατάσταση των εικόνων της με τις δικές σας

Οι προσδοκίες των δημιουργών του BO.LT είναι μεγάλες και πιστεύουν πως μπορεί να έχει και εμπορικές εφαρμογές. Άμεσα και με λίγο κόστος, ένας υπάλληλος μπορεί να φωτογραφίζει ένα προϊόν το οποίο μόλις έχει βγει από την παραγωγή, να το στείλει στο BO.LT, να φτιάξει μια μίνι ιστοσελίδα με όλες τις πληροφορίες και να την twittάρει στο κοινό της μάρκας αυτής.

Το BO.LT ξεκίνησε με invite-only τον Απρίλιο, αλλά άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την περασμένη εβδομάδα με δεκάδες χιλιάδες χρήστες, ενώ αναμένεται να εξυπηρετήσει ένα δισεκατομμύριο προβολές σελίδων πριν από το τέλος του έτους.

gugoo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook