Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου, ενημερώνει τα τακτικά και Επίτιμα Μέλη του, ότι θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του την Τετάρτη 23 Μάρτη 2016 και ώρα 6.00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του (παλιό κτίριο του Συλλόγου απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας, οδός Ε. Μαρκογιαννάκη 49.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, τα θέματα προς συζήτηση είναι:                                                                                                                  

1-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής  

2-Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

3-Προτάσεις – Εισηγήσεις Μελών                                                                                                                      

3-Παρουσίαση των υποψηφίων για το Δ.Σ. και την Ε.Ε.                                                                                             

4-Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξ. Επ.

   Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 28 Μάρτη 2016, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.                                                            

  *Επίσης την Τετάρτη 30 Μάρτη 2016 από τις 5-9 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. περιόδου 20162019, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης, στην οδό Παγκ. Ειρήνης 9.                                                                                 

   *Υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. και Ε.Ε. θα υποβάλλονται καθημερινά από την Τρίτη 15/3, μέχρι και την Παρασκευή 18/3/2016, από τις 6-8μ.μ. καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου μας (απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης με την προϋπόθεση ότι θα έχουν τακτοποιηθεί ταμειακά και θα έχουν γίνει μέλη του Συλλόγου μέχρι και 23/2/2016, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.                                                     

   *Ο Σύλλογος επισημαίνει την σπουδαιότητα της Γενικής Συνέλευσης και για το λόγο αυτό καλεί όλα τα τακτικά και Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου μας  να παραβρεθούν και να συμμετέχουν στις εργασίες της.                             

   *Κάνει ιδιαίτερη πρόσκληση στους νέους της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, άνω των 18 ετών, να προσέλθουν και να συμμετέχουν στη  Γ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook