Τη 2η θέση, ανάμεσα σε 27 σωματεία Κανόε Καγιάκ σε όλη την Ελλάδα, κατέλαβε ο Ν.Ο. Χανίων, με βάση την αθλητική δραστηριότητα που παρουσίασε το 2015 και μετά.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Στην 2η θέση ανάμεσα σε 27 Σωματεία σε όλη την Ελλάδα αναδείχτηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων με βάση την αθλητική δραστηριότητα που παρουσίασε το 2015 και μετά από αξιολόγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αν μη τι άλλο διάκριση για τον Ναυτικό Ομιλο και ειδικότερα το Τμήμα του Κανόε Καγιάκ το οποίο επί σειρά ετών παράγει ένα σημαντικό και παράλληλα πολύπλευρο έργο. Ειδικότερα, το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί το επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας που πραγματοποιείται όλα αυτά τα χρόνια από τη διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου και τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Κανόε Καγιάκ και φυσικά από τους προπονητές και αθλητές του Ομίλου.

Σύμφωνα με τον βοηθό Εφόρου του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, κ. Νίκο Κουριδάκη: «Είμαστε μια ομάδα που έχει σαν στόχο την πρόοδο και την ευημερία του Τμήματος και αυτά τα αποτελέσματα μας κάνουν περήφανους, δίνοντάς μας δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε όλη αυτή την επιτυχημένη πορεία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την σπουδαία διάκριση. Θα ήθελα να σημειώσω ότι συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι ο επίσημος χορηγός του Τμήματος, η ΑΝΕΚ LINES, η Αντιπεριφέρεια Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Δήμος Αποκορώνου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας, η Τράπεζα Χανίων και δεκάδες ακόμη χορηγοί και υποστηρικτές».

Σημειώνεται ότι η βαθμολογία που απέσπασε ο Ν.Ο. Χανίων είναι 508,5 βαθμοί έναντι των 512,5 του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου που αναδείχτηκε στην 1η θέση. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χαλκίδας Εύβοιας με 411 βαθμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook