Την ώρα που τόσοι και τόσοι καταλαμβάνουν θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης του δήμου χωρίς να πληρώνουν καθώς και κοινόχρηστους χώρους αποφεύγοντας τις συνέπειες ο δήμος Χανίων βρήκε να εξαντλήσει την αυστηρότητά του σε μια νομοταγή πολίτη.

Όπως υποστηρίζει η αναγνώστρια με μήνυμα που μας έστειλε, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της σε θέση δημοτικού πάρκινγκ και είχε φροντίσει να τοποθετήσει την απόδειξη πληρωμής στάθμευσης, σε εμφανές, όπως τονίζει, σημείο στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος.

Ωστόσο, όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της είδε ότι ο δήμος Χανίων της είχε κόψει κλήση.

Η γυναίκα που αισθάνθηκε αδικημένη αφού δεν είχε κάνει καμία παρανομία, δεν έχασε χρόνο και προχώρησε σε κατάθεση ένστασης. Η ένσταση όμως αυτή απορρίφθηκε! Για ποιό λόγο;

Σύμφωνα με την αναγνώστρια, της είπαν ότι απορρίπτουν την ένσταση επειδή έβαλε την απόδειξη στο πίσω παρμπρίζ! 

Όπως αναφέρει η ίδια, στο εισιτήριο και το μηχάνημα εκτύπωσης, αναγράφεται: “Τοποθετήστε εσωτερικά του παρμπρίζ ώστε να διαβάζεται”, δεν αναγράφει πουθενά να τοποθετείται η απόδειξη μόνο στο μπροστινό παρμπρίζ.

“Είναι δίκαιο να πληρώσω την κλήση ενώ είχα εισιτήριο ή να τιμωρηθεί όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του;” αναρωτιέται με αγανάκτηση η εν λόγω Χανιώτισσα.

Να συμπληρώσουμε εμείς την ερώτηση: Τη στιγμή που γίνονται “τέρατα” στα παρκαρίσματα, στους ελεγχόμενους χώρους στάθμευσης και τους κοινόχρηστους χώρους, ο δήμος Χανίων βρήκε να εξαντλήσει την αυστηρότητά του σε μια πολίτη που ήταν συνεπής και πλήρωσε; Γιατί σε αυτόν τον δήμο (και σε αλλους δυστυχώς) πρέπει να πληρώνουν οι συνετοί και να τη γλιτώνουν άλλοι..;;;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook