Το Deree έρχεται στο Ηράκλειο για μία παρουσίαση των προγραμμάτων του, την Κυριακή 20 Μαρτίου, 2016.

Το Deree– Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος επισκέπτεται το Ηράκλειο και προσκαλεί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε μία ενημερωτική παρουσίαση για τα ακαδημαϊκά προγράμματά του, για το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης αλλά και για τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει στους φοιτητές του ώστε να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να ευκολύνουν το ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους.

Η εκδήλωση Deree visits Heraklion θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο CAPSIS ASTORIA HERAKLION (Πλατεία Ελευθερίας 11) στο Ηράκλειο. Σύμβουλοι εγγραφών του Deree, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι θα είναι εκεί για να μιλήσουν για τις διαφορετικές πτυχές των σπουδών στο Deree:

-Τα 25 σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που καλύπτουν πλήθος πεδίων, όπως: ναυτιλιακά, τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, πληροφορική και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, κ.λπ.

-Το διπλό πτυχίο (αμερικανικό και βρετανικό) που προσφέρει τοDeree και που αναγνωρίζεται σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

-Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής στήριξης ύψους 5 εκατ. ευρώ για το 2015-16. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε μαθητής με βαθμό Απολυτηρίου πάνω από 17 δικαιούται υποτροφία.

Τις ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό (Study Abroad) και πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και διεθνώς, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

-Τη δυνατότητα σπουδών στο Deree παράλληλα με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υπο-ειδίκευση (ένα πρόγραμμα 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένου πεδίου).

-Την πολύπλευρη εκπαίδευση μέσα από τους ομίλους, τις ακαδημαϊκές κοινότητες, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την ενασχόληση με τη φοιτητική κοινότητα, που είναι βασικά στοιχεία της συνολικής εμπειρίας σπουδών στο Deree.

-Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες. Στο Deree ακολουθείται το παγκοσμίωςαναγνωρισμένο αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα πουαναπτύσσει την κριτική σκέψη και την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.

Αν ενδιαφέρεστε να παραβρεθείτε στην εκδήλωση Deree visits Heraklion, δηλώστε συμμετοχή εδώ (www.acg.edu/heraklion)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook