Για την προθεσμία που έδωσε η ΕΠΟ στον ΟΦΗ για να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα, για την διεξαγωγή των play off στην Football League αλλά και για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Νίκος Μαχλάς στο Sportaction.

Ο πρόεδρος των Κρητικών τόνισε πως είχε αποστείλει στην Ελληνική ομοσπονδία μία ώρα πριν βγάλει την ανακοίνωση τους λόγους για τους οποίους δεν έχει αποσύρει ακόμα τα ασφαλιστικά μέτρα, οι οποίοι όπως τόνισε ήταν τυπικοί και αυτό θα γινόταν την επόμενη μέρα.

Επίσης ο Μαχλάς αναφέρθηκε στην πιθανότητα να διεξαχθούν τα play off, η οποία αυτή την περίοδο θα είναι καταδικαστική για όλες τις ομάδες καθώς υπάρχουν αλλαγές στα ρόστερ, αλλά όπως τόνισε όποια και να είναι η απόφαση θα την σεβαστούν. Τέλος ο πρόεδρος του ΟΦΗ είπε ότι καλό θα είναι να αργήσει να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, για να ληφθούν κάποιες αποφάσεις και να γίνει ξεκαθάρισμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς όπως τόνισε αυτή είναι μεγάλη ευκαιρεία και αν δεν γίνει τώρα δεν θα γίνει ποτέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά στο Sportaction:

Για την ανακοίνωση της ΕΠΟ με την οποία δίνει 48 ώρες προθεσμία για να αποσύρει ο ΟΦΗ τα ασφαλιστικά μέτρα: «Εμείς είχαμε στείλει μία ώρα πριν την ανακοίνωση στην ΕΠΟ με φαξ, έγγραφο υπογεγραμμένο από εμένα στο οποίο αναφέραμε ότι θα αποσύρουμε τα μέτρα, απλά δεν είχε ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση γιατί οι δικηγόροι μας ήταν εκτός Αθηνών για προσωπικές τους υποθέσεις. Είχαμε ενημερώσει ότι το θέμα ήταν τυπικό. Κακώς εξέδωσαν την ανακοίνωση».

Για το τι θα κάνουν από εδώ και πέρα οι Κρητικοί: «Μα δεν υπάρχει κάτι. Το θέμα είναι τυπικό. Θα τα αποσύραμε έτσι και αλλιώς, το είχαμε πει. Ήδη ξεκινήσαμε από σήμερα (13/7) τις διαδικασίες και αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί».

Για την διεξαγωγή των play off που επιθυμεί η ΕΠΟ να διεξαχθούν κανονικά: «Όποια απόφαση να πάρει και η ΕΠΟ θα την δεχτούμε. Πάντως αυτό είναι λανθασμένο. Οι πιο πολλές ομάδες δεν έχουν τα ρόστερ που είχαν πλέον. Έχει περάσει η προθεσμία που υπήρχε. Εμείς πάντως είμαστε έτοιμη για ότι και να γίνει. Εμείς έχουμε και ένα ρόστερ μεγάλο και δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα, όσο οι υπόλοιπες ομάδες. Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με αυτό που άκουσα πως θέλουν να τα κάνουν στην Αθήνα. Οι ομάδες έχουν γήπεδα και πρέπει να γίνουν εκεί. Δεν είναι μία ξεπέτα αυτοί οι αγώνες. Κρίνεται η ιστορία των ομάδων».

Για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Άποψη μου είναι πως πρέπει να αργήσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Είναι ευκαιρία να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο. Αν δεν γίνει τώρα δεν θα γίνει ποτέ. Πρέπει να πάρουμε σωστές αποφάσεις για το μέλλον. Πολλές ομάδες θα έχουν πρόβλημα με την οικονομική κρίση. Ή τώρα ή ποτέ». 

Πηγή: www.sportaction.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook