Στη Λέσβο θα μεταβεί σήμερα η Αντζελίνα Τζολί! Μετά τις επισκέψεις της σε Πειραιά, Ελαιώνα και Μαξίμου, την Τετάρτη, η ηθοποιός διανυκτέρευσε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ μυστήριο επικράτησε αρχικά σε σχέση με τον προορισμό της, καθώς άλλοι έλεγαν ότι θα βρεθεί στην Ειδομένη και άλλοι στο νησί του Αιγαίου.

Oι κινήσεις της 40χρονης σταρ και Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες γίνονται γνωστές την τελευταία στιγμή, με το πρόγραμμά της να παραμένει μυστικό και ασαφές. Μάλιστα, δεν λείπουν οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής, όπως η ματαίωση της μετάβασής της στη Λέσβο στο πρωί της Τρίτης και η άφιξή της στην Αθήνα.


(Η ηθοποιός κατά την επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά)

Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν την Αντζελίνα να μεταβαίνει το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισκεφθεί το κέντρο φιλοξενίας στα Διαβατά και την Ειδομένη. Ωστόσο, η ηθοποιός έκανε την… ανατροπή και, μετά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα, κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού.


(Με πρόσφυγες στον καταυλισμό του Ελαιώνα)

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα, Πέμπτη, στις 10:00, η ηθοποιός θα επισκεφθεί τις προσφυγικές δομές της Λέσβου (δηλαδή τον καταυλισμό στο Καρά Τεπέ και το hot spot στη Μόρια), ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουιν πως η χολιγουντιανή σταρ ενδέχεται να βρεθεί και στη Σκάλα Συκαμινιάς, μία από τις περιοχές όπου βγαίνουν οι καραβιές των ξεριζωμένων. Πάντως, η επίσκεψη της Αντζελίνα στο νησί δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μεταβεί στη συνέχεια στην Ειδομένη.


(Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα)

«Βρίσκομαι εδώ ώστε να ενισχύσω τις προσπάθειες της Ύπατης Αρμοστείας και της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να επισπευσθεί η επείγουσα αντιμετώπιση της επιδεινούμενης ανθρωπιστικής κατάστασης», ανέφερε στο επίσημο μήνυμά της η Αντζελίνα, η οποία είδε ιδίοις όμμασι τις συνθήκες που επικρατούν στο λιμάνι του Πειραιά και τον καταυλισμό του Ελαιώνα και συνομίλησε με πρόσφυγες, ενώ ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό για την ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την μονομερή απόφαση ορισμένων χωρών να κλείσουν τα σύνορα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook