Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, τρείς ημεδαποί, μια 51χρονη, ένας 29χρονος και ένας 34χρονος καθώς και ένας 60χρονος ημεδαπός ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες το πρωί, μετά την άφιξη πλοίου από τον Πειραιά, στα Χανιά, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, η 51χρονη, ο 29χρονος και ο 34χρονος να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια απέκρυψαν σε συγκεκριμένο σημείο συσκευασία, η οποία όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, περιείχε στο εσωτερικό της, δεκαέξι (16) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 813 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. 

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν η 51χρονη, ο 29χρονος και ο 34χρονος, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και 2 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι τρεις ημεδαποί, μετέφεραν την ποσότητα ναρκωτικών ουσιών για λογαριασμό του 60χρονου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook