«Πριν από 14 μήνες, η κυβέρνηση της ΝΔ, είχε φέρει τη σύμβαση στη Βουλή για να ολοκληρωθεί και το τελευταίο τμήμα του δρόμου της Μεσαράς. Ένα χρόνο μετά θυμήθηκε ο κ. Χ. Σπίρτζης να ασκήσει τα καθήκοντά του και να ασχοληθεί με το έργο που, από τη δική του αδιαφορία, απεντάχθηκε από το ΕΣΠΑ και είναι αμφίβολο εάν θα ολοκληρωθεί ακόμη και από πόρους του πενιχρού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Αφού ο κ. Υπουργός κατάφερε να οδηγήσει στην απένταξη του έργου, αφού δεν μπόρεσε να το εντάξει ως έργο-γέφυρα στην επόμενη προγραμματική περίοδο, αφού είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος επιστροφής των κοινοτικών πόρων εάν το έργο δεν ολοκληρωθεί έως το Μάιο του 2019, με περίσσιο θράσος ο κ. Σπίρτζης μας ζητά να χαιρετίσουμε τους 14 μήνες αποτυχημένης πολιτικής του  και ολιγωρίας. 

Κατά τα άλλα σιωπά ο κ. Υπουργός αναφορικά με το μεγάλο ερώτημα, το οποίο είναι από πού θα πληρωθεί το έργο;

Υπάρχει σχετικό κονδύλιο στο «κουτσουρεμένο» και με ελάχιστα χρήματα ΠΔΕ; Τι ποσά είναι, αν είναι, δεσμευμένα για το έργο Ηράκλειο-Μεσαρά;

Μόνο θράσος και αμετροέπεια επιδεικνύουν η χθεσινή ανακοίνωση του κ. Σπίρτζη. Αντί απολογισμού για το υψηλό κόστος του χαμένου χρόνου, προκαλεί με φρούδες υποσχέσεις και αόριστες επιθέσεις.

Στο σπίτι του κρεμασμένου κ. Υπουργέ, δεν μιλούν για σχοινί.   

Οφείλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα καθήκοντά του, διότι η αβλεψία και η προχειρότητα των χειρισμών του, αλλά και της Κυβέρνησης συνολικά, στέλνουν για άλλη μια φορά το λογαριασμό στον ελληνικό λαό!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook