Τον Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου, επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχος ΛΣ ΣΑΪΤΑΚΗΣ Δημήτριος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τα στελέχη που υπηρετούν στον Λιμενικό Σταθμό, καθώς με φορείς του Δήμου Φαιστού και προεδρεία των τοπικών Συλλόγων Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Αλιέων.

Αφού ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα και άκουσε με προσοχή τις προτάσεις των συνομιλητών του, διαβεβαίωσε ότι με διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας θα προωθήσει τις βέλτιστες λύσεις για την αντιμετώπισή τους. 

Ιδιαίτερη στιγμή της επίσκεψής του στον Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου αποτέλεσε και η συνάντησή του με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας, κ.κ. Μακάριο, ο οποίος επέδειξε εξαιρετικό ενδιαφέρον και έλαβε σχετική ενημέρωση για το έργο που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα, ειδικότερα δε σε ότι αφορά στο προσφυγικό ζήτημα, καθώς και για τα τοπικά προβλήματα. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook