Την Τρίτη 15-03 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγίου Νικολάου του Δ.Σ. της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγο κ.Ανδρέα Δασκαλάκη και τον Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου Ταξίαρχο κ. Εμμανουήλ. Πετάση

Στη συνάντηση που έγινε σε κλίμα αμοιβαίας συμπάθειας, συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, και έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και τη συνεχή μετακίνηση προσωπικού προκειμένου να λειτουργήσουν. Από τον κ. Δασκαλάκη τέθηκε το θέμα των συνεχών αποσπάσεων προσωπικού και η επανεξέταση αυτών με αυστηρά υπηρεσιακά κριτήρια, προκειμένου να επιλυθεί εν μέρει το πρόβλημα. Επίσης συζητήθηκε το θέμα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών και της έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού της διμοιρίας Λασιθίου.      

Ο κ. Δασκαλάκης, και ο κ. Πετάσης άκουσαν με προσοχή τα όσα τέθηκαν και δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βρεθούν όσο δυνατόν καλύτερες λύσεις για το προσωπικό, καθώς είναι δεδομένο ότι καλύτερες συνθήκες εργασίας των αστυνομικών, θα έχουν ως αποτέλεσμα, καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook