Ρεπορτάζ…παραλίας είχαμε χθες σε όλα τα life style περιοδικά.

ΟΚ! και HELLO! έχουν φωτογραφήσει τους λεγόμενους διάσημους σε στιγμές χαλάρωσης. Οι επώνυμοι έχουν βάλει τα καινούργια τους μαγιό και έχουν ξεχυθεί στις παραλίες των ελληνικών νησιών. Ο ήλιος και η θάλασσα, άλλωστε, είναι το καλύτερο αγχολυτικό για τις καταστάσεις που ζούμε οι περισσότεροι. Η Μύκονος, όπως κάθε χρόνο, είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός που συγκεντρώνει τους εν Ελλάδι celebrity. Η παραλία της Ψαρρούς αλλά και ο Ορνός μετατρέπονται καθημερινά σε πασαρέλα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη δική μας κρουαζιέρα του οφθαλμόλουτρου στις διακοπές των εκπροσώπων του life style.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα χρόνο μαζί. Γιόρτασαν την επέτειο της σχέσης τους στη Μύκονο όπου έφτασαν με ελικόπτερο. Η εμφάνιση της νεαρής καλλονής με το μικροσκοπικό εμπριμέ μπικίνι τράβηξε όλα τα βλέμματα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής χαλαρός και ήρεμος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ψαρρού μαζί με την αγαπημένη του και τον στενό του φίλο Κώστα Πηλαδάκη. Από τις 12 Αυγούστου και μετά ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

\"\"

Μίνι αποδράσεις από το εξοχικό τους στη Δροσιά Εύβοιας κάνουν σχεδόν καθημερινά με το σκάφος τους ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά τους. Επιλέγουν μικρούς και απομονωμένους όρμους όπου μπορούν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

\"\"

Μ΄ ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι η Γωγώ Μαστροκώστα απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι διαθέτει ένα από τα πιο καυτά κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ. Μαζί με τον Τραιανό Δέλλα και την παρέα τους η Γωγώ Μαστροκώστα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Ορνό που είναι ο αγαπημένος τους καλοκαιρινός προορισμός εδώ και χρόνια.

\"\"

Το καλοκαιρινό ραντεβού στη Χαλκιδική για τον Αντώνη Κανάκη και το Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι πλέον καθεστώς. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε ρόλο μπάρμαν δεν σταματάει να φτιάχνει κοκτέιλ την ίδια στιγμή που ο Αντώνης Κανάκης στα decks διασκεδάζει τον κόσμο. Special guest κάποιες μέρες της εβδομάδας και ο Γιάννης Λάτσιος.

\"\"

\"\"

Τις πρώτες τους διακοπές ως παντρεμένοι απολαμβάνουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Αντωνία Βεντούρα στην Ιθάκη που είναι και ο πρώτος σταθμός του ταξιδιού τους. Οι νεόνυμφοι έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν σ\’ όλη την Ελλάδα και να απολαύσουν τα ελληνικά νησιά πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες όπου και ζουν τα τελευταία χρόνια.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook