Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι κοινωνίες σε Ηράκλειο και Κύμη Ευβοίας από τον χαμό των δύο σπουδαστών του ΤΕΙ Κρήτης στο τροχαίο δυστύχημα στον Κουμπελή Χανίων. Πρόκειται για τον 22χρονο Ηρακλειώτη Βαγγέλη Μπούζουκα και τον 20χρονο Δημήτρη Κόκκο.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία στην θάλασσα της περιοχής, όταν η «γουρούνα» στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι έκανε την μοιραία βουτιά που τους έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής τους και οι συγγενείς και φίλοι τους δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε την πρώτη μέρα της Άνοιξης.

Η κηδεία του 22χρονου Ηρακλειώτη  σπουδαστή Βαγγέλη Μπούζουκα θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Θέρισσο Ηρακλείου.

Στο μεταξύ σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί και το χωριό Κονίστρες της Κύμης Ευβοίας, όπου κατοικούσε ο 20χρονος Δημήτρης Κόκκος, το δεύτερο παλικάρι που “έφυγε” από τη ζωή πρόωρα. Ο απροσδόκητος θάνατος του 20χρονου έχει σοκαρεί την τοπική κοινωνία της Κύμης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός ήταν γιος του Τομεάρχη ΕΚΑΒ Κύμης-Καρύστου.

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που έγραψαν συμφοιτητές τους από το ΤΕΙ, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Τι έδειξε η νεκροψία νεκροτομή για τα αίτια θανάτου των δυο παιδιών

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook