Ένας εκ των κορυφαίων σε απόδοση παικτών του Κισσαμικού κόντρα στην ΑΕΛ, ο Μιχάλης Γιαννίτσης, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου που έγινε.

Για τον αμυντικό του Κισσαμικού έκανε ειδική αναφορά ο Σάκης Τσιώλης, λέγοντας ότι τον είχε προωθήσει στον Άρη από την ομάδα Κ17 και παραλίγο να του… κλείσει το σπίτι με τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικό επιτελείο, για την παρουσία μας και την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά σε μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας και απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Όντως την πίεση την είχε η ομάδα της Λάρισας. Εμείς από την πλευρά μας ακολουθήσαμε ένα πλάνο, το οποίο αποδείχθηκε σωστό. Θα μπορούσαμε, ανεξαρτήτως των φάσεων που έχασε η Λάρισα, να προηγηθούμε κιόλας και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε κι έτσι ήρθε μοιραία η ήττα».

Για την ΑΕΛ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κάναμε μία σπουδαία νίκη. Ξέραμε από την αρχή ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη πίεση σε αυτό το παιχνίδι και ότι θα κρινόταν στο γκολ. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ με πέναλτι. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα στη συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί από εδώ και πέρα και αυτή η κατηγορία θα κρίνεται στο γκολ. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλα τα παιδιά. Παλέψαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και ήρθε αυτή η νίκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook