Συμμετέχοντας στο αβάσταχτο πένθος των οικογενειών, συγγενών και φίλων του 22χρονου Βαγγέλη Μπούζουκα απο το Ηράκλειο και του 20χρονου Δημήτρη Κόκκου απο την Κύνη Ευβοίας που έχασαν την ζωή τους το Σάββατο στο τροχαίο δυστύχημα στον Κουμπελή Χανίων, η Διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης ανακοίνωσε τα εξής:

"Η Διοίκηση και η Κοινότητα του ΤΕΙ Κρήτης πληροφορηθήκαμε με μεγάλη οδύνη την αδόκητη απώλεια της ζωής δύο νέων ανθρώπων, στον ανθό της ηλικίας τους.
Συμπάσχουμε με τη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ στα Χανιά της οποίας φοιτητές ήταν ο Βαγγέλης Μπούζουκας και ο Δημήτρης Κόκκος.
Η Διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης σε σημερινή συνεδρίασή της αποφάσισε να συλλυπηθεί τις δύο οικογένειες για τις απώλειες των παιδιών τους, να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του φοιτητή μας Βαγγέλη Μπούζουκα, στη Θέρισσο Ηρακλείου και να διαθέσει μαζί με το προσωπικό του Ιδρύματος, χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό στη μνήμη των φοιτητών μας."

Ψήφισμα της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών

Η Διεύθυνση της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης, εκπροσωπώντας τα τρία Τμήματά της σε Χανιά και Ρέθυμνο, με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκε το χαμό των φοιτητών των Τμημάτων Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος ΤΕ της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών Ευάγγελου Μπούζουκα και Δημήτριου Κόκκου.

Όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Σχολής και του ΤΕΙ Κρήτης εκφράζουν από ψυχής τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των αγαπητών φοιτητών και δηλώνουν συμπαραστάτες στο πένθος τους.

Προς τιμή των εκλιπόντων, η Διεύθυνση της Σχολής αποφασίζει:

1.    Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του συνόλου της Σχολής στις οικογένειες των εκλιπόντων φοιτητών.
2.    Να δοθεί στο κοινωφελές Ίδρυμα «Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων προσώπων – ΕΛΕΠΑΠ» το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το ακαδημαϊκό προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης.
3.    Να δημοσιευθεί το παρόν στις τοπικές ημερήσιες εφημερίδες Χανίων, Ηρακλείου και Εύβοιας.
4.    Να πραγματοποιηθεί τρισάγιο στη μνήμη των φοιτητών μας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλέπας, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 14.00, με ταυτόχρονη αναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας από 14.00.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook