Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 19 κιαι 20 Μαρτίου , το εκπαιδευτικό διήμερο που διοργανώθηκε από το τ.τ. Χανίων του Σώματος Εθελοντων Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ. Στο πανέμορφο ορεινό περιβάλλον του καταφυγίου της Ταύρης -Ασκύφου και σε υψόμετρο 1200 μέτρα , 77 Σαμαρείτες από τα τμήματα Χανίων , Ηρακλείου και Κισσάμου, για 2 μέρες, πέρασαν μια κοινή εκπαίδευση, αποτελεσματική και εποικοδομιτική.

Οι Εθελοντές εκπαιδεύτηκαν σε έρευνα και διάσωση , μεταφορές και χρήση φορείων, ορειβατικά μέσα , προσανατολισμό και χάρτες, απεγκλωβισμό αυτοκινήτου καθώς και ανάπτυξη και στήσιμο σκηνών.

Η Εθελοντική Διοίκηση και οι Εθελοντές του τ.τ. Χανίων θερμά ευχαριστεί την Εθελοντική Διοίκηση και τους εκπαιδευτές του π.τ. Ηρακλείου, την Εθελοντική Διοίκηση του τ.τ. Κισσάμου καθώς και τους συναδέλφους Εθελοντές και των δύο τμημάτων για την άψογη και αξιόλογη συνεργασία και συνεισφορά τους ,στην επιτυχή και αποτελεσματική ολοκλήρωση του διημέρου. Επίσης ευχαριστεί τον ΕΟΣ Χανίων και τον συνοδό καταφυγιάρχη κ.Αντώνη για την πολύτιμη βοήθειά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook